Kaip sukurti gerą skelbimą?

Pateikiame jums kelis praktinius patarimus kaip sukurti gerą ir parduodantį skelbimą. Tai tikrai pravers norint surasti klientų greičiau.

Informaciją pateikite trumpai ir aiškiai

Stenkitės skelbime informaciją pateikti trumpai, bet tuo pačiu metu ir aiškiai. Rašykite paprastai ir venkite sudėtingų techninių, specifinių terminų ar žargono. Pasistenkite, kad apie jūsų teikiamas paslaugas suprastų ne jūsų kolegos, o bet kuris žmogus.

Sukurkite patrauklią antraštę

Pasistenkite, kad jūsų antraštė būtų patraukli. Juk antraštė yra tai, kas pirmiausia patraukia paslaugų beieškančio žmogaus dėmesį. Sukurkite tokią atrašė, kuri ir patrauktų akį ir aiškiai informuotų apie jūsų teikiamas paslaugas. Pavyzdžiui: Profesionalios santechnikų paslaugos: greitos, patikimos ir prieinamos!

Pabrėžkite kompetencijas ir žinias

Jeigu turite galimybę – būtinai atskleiskite savo kompetencijas ir žinias. Jeigu jūsų patirtį ir kvalifikaciją žymi pabaigti kursai, sertifikatai – paminėkite juos. Paminėkite ir įgyvendintus didesnius, reikšmingesnius ar įdomesnius projektus. Jeigu turite šių darbų pavyzdžių – puiku, būtinai juos įkelkite.

Nurodykite visus kontaktinius duomenis

Neapsiribokite tik telefonu ar elektroniniu paštu – nurodykite ne tik juos abu, bet jeigu turite pridėkite ir kitus komunikacinius kanalus – viber, whatsapp ar savo socialinių tinklų paskyras. Šiais laikais klientai su paslaugų teikėjais kontaktuoja įvairiausiais būdais.

Siūlykite akcijas ir nuolaidas savo paslaugoms

Žmonės labai mėgsta gauti papildomą naudą, todėl būtinai siūlykite akcijas ir nuolaidas. Būkite kūrybingi, ypač jeigu galite sau tai leisti – pavyzdžiui, pasiūlykite nuolaidą pirmą kartą pas jus besikreipiantiems žmonėms. Tai jums ne tik surasti klientą, bet tinkamai dirbant – jį ir išlaikyti. Patikėkite, nuolaida atsipirks su kaupu, jeigu tik darbus atliekate kokybiškai.

Būkite sąžiningi ir skaidrūs

Negudraukite ir elkitės sąžiningai bei skaidriai – nurodykite tik tas paslaugas, kurias išties galite suteikti ir suteikti kokybiškai bei laiku. Jeigu jau nutarėte teikti paslaugas žmonėms savarankiškai – jos turi atitikti jų lūkesčius. Nepamirškite, šiais interneto ir informacijos laikais, savo įvaizdį susigadinti yra labai paprasta.

2023 25 kovo 1:07